Laagste prijs en direct uit voorraad leverbaar

Een Nieuwe Webshop!

Written by Jaap on oktober 7, 2018 in Blog

We hebben de sprong gewaagd en een nieuwe webshop laten bouwen. Bij het ontwerpen hebben we jou als klant als uitgangspunt genomen, zodat de site zo klantvriendelijk is als maar mogelijk is. Zo maken we het jou als klant nog makkelijker om online de WTW filters te bestellen. Uiteraard tegen de scherpste prijs!

Het was voor ons en onze medewerkers een interessante en leuke tijd met een resultaat waar we blij mee zijn. Tijd dus voor champagne! Drink je een glaasje mee?

Wij zijn er klaar voor om jou te helpen

Zelfgemaakte filters in onze nieuwe webshop!

Wij maken de filters die wij verkopen zelf. De filters snijden wij allemaal op maat waarna ze door onze naasters worden genaaid. Onze filters en verpakkingsmaterialen liggen netjes gesorteerd. Ondertussen hebben wij met onze naaisters een flinke voorraad opgebouwd.

We leveren naast goede kwaliteit filters ook de beste service en dat alles voor de laagste prijs. Bekijk onze voordeelpakketten maar eens. We hopen van harte dat je de weg naar onze webshop blijft vinden en we doen er alles aan dat je graag bij ons je filters blijft kopen.

Namens al onze medewerkers, graag tot ziens in onze webshop!

Leave Comment