Laagste prijs en direct uit voorraad leverbaar

Plezier in service verlenen!

Written by Jaap on oktober 8, 2018 in Blog

Wie op zoek is naar WTW filters kan terecht bij vele webshops. Maar welke webshop is voor jou als klant de juiste? Hoe shop jij? Zoek je de beste, de goedkoopste of ga je voor de snelste levering? Hoe belangrijk is service voor jou?

Wij hebben ons eens in jouw situatie ingeleefd en hebben ons afgevraagd hoe spannend de aankoop van een paar WTW-filters is? Onze conclusie is: helemaal niet! Volgens ons heb je als klant het meest aan een overzichtelijke site, helderheid, eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid. En dát is nu precies waarop wij nu onze nieuwe website op hebben ingericht. Probeer het maar. En vergelijk het eens met onze concurrenten. Wij leveren service en zijn ook nog de goedkoopste!

Onze kwaliteitsnormen

Natuurlijk voldoen onze filters ruimschoots aan de kwaliteitsnormen. En dat voor een lage prijs! Maar wat we echt leuk vinden, is dat we jou als klant een plezier doen met onze kennis en service.

Dat blijkt allereerst uit onze webshop:

  • Een professionele shop;
  • Een veilige (https) internetomgeving;
  • Overzicht en helderheid bij het kiezen van je product;
  • Geen verrassingen als het gaat om de prijs (bijvoorbeeld bij het afrekenen);
  • Een heldere instructie voor het vervangen van je filters;
  • Je krijgt geen pusherige aanbiedingen die je helemaal niet wilt;
  • Geen minimale afnamehoeveelheid;
  • Geen verzendkosten en -als je gewoon via iDEAL afrekent – geen betaalkosten.

En waaruit blijkt onze service nog meer? We stralen het uit! Zie bijvoorbeeld onze handige bijsluiter met datumsticker, onze degelijke verpakkingen, onze snelheid en betrouwbaarheid van leveren, ons advies, onze prijs, onze gratis omruilservice als je per ongeluk verkeerde filters bestelde, onze vele betaalmogelijkheden -ook achteraf-, enzovoorts.

Is BO filters dan niet veel duurder dan de concurrentie? Nee! Vergelijk het maar. We zijn bijna de goedkoopste. Niet de allergoedkoopste. Dat klopt. Dat willen we niet en dat zullen we ook niet worden. Maar het verschil is erg klein!

We heten al onze klanten van harte welkom. We zijn blij dat je de weg naar onze webshop weet te vinden en we doen er graag alles aan dat je graag bij ons uw filters blijft kopen.

Dus mede namens onze medewerkers, graag tot ziens in onze webshop!

Leave Comment