Laagste prijs en direct uit voorraad leverbaar

Verzending

Verzendkosten

De verzendkosten van je bestelling zijn vanaf € 35,- gratis! Wij verzekeren je dat de verzending zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Grotere pakketten worden verzonden met GLS of met DHL. Daarvoor krijg je van ons een track&trace code, waarmee je het pakket kunt volgen.

Retouren

Je hebt het recht om het product zonder opgaaf van redenen 14 dagen na aankoop retour te zenden (recht van aankoop op afstand). Dat kan echter alleen als de producten van je bestelling ongebruikt zijn. Bovendien moet het in de ongeopende, ongeschonden en originele verpakking retour komen. Wij zullen dan het betaalde bedrag aan je overmaken op hetzelfde rekeningnummer waarvandaan de betaling is gedaan. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening en je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Daarom adviseren wij je om het pakket aangetekend te verzenden, zodat je kunt aantonen dat je het pakket daadwerkelijk verstuurd hebt.

Verzending

Verzendkosten

De verzendkosten van je bestelling, zijn vanaf € 35,- gratis! Wij verzekeren je dat de verzending zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Grotere pakketten worden verzonden met GLS of met DHL. Daarvoor krijg je van ons een track&trace code, waarmee je het pakket kunt volgen.

Retouren

Je hebt het recht om het product zonder opgaaf van redenen 14 dagen na aankoop retour te zenden (recht van aankoop op afstand). Dat kan alleen als de producten van je bestelling ongebruikt zijn. Bovendien moet het in de ongeopende, ongeschonden en originele verpakking retour komen. Wij zullen dan het betaalde bedrag aan je overmaken op hetzelfde rekeningnummer waarvandaan de betaling is gedaan. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening en je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Daarom adviseren wij je om het pakket aangetekend te verzenden, zodat je kunt aantonen dat je het pakket daadwerkelijk verstuurd hebt.